שאלה? בקשה?
מלאו את הטופס הנ"ל ונציגינו יחזור אילכם בהקדם.

שם:
דוא"ל:
טל:
הודעה:

גלריית תמונות

לחצו על התמונות להגדלה

תמונות מבית ספר לשחייהתמונות מבית ספר לשחייהתמונות מבית ספר לשחייהתמונות מבית ספר לשחייה

לחצו כאן לגלריות נוספות...

וידאו

לצפייה בסרטון הוידאו לחצו על התמונה

לימוד שחייהלימוד שחייה אצל ילדיםלימוד שחייה בסגנון freestyle strokeלימוד שחייה

לסרטוני וידאו נוספים לחצו כאן...

צרפו אלינו ב-facebook

תזונה נכונה

ההמלצות לפעילות גופנית ותזונה המקובלות לקידום
הבריאות ולמניעת מחלות

  • ביצוע של פעילות אירובית (מסילה,אופניים וסקי) בעצימות בינונית למשך 30-60 דקות ברוב ימות השבוע.
  • יש לבצע שני אימוני כוח בשבוע.
  • יש להפחית את צריכת השומן בתפריט על ידי אכילת סוגי מזון דל שומן.
  • יש להימנע מאכילת מזון מטוגן.
  • יש להימנע מאכילת מזון מוקשה (שומן טרנס) המצוי במרגרינה ובכל מזון המכיל מרגרינה כגון: בצק עלים, עוגות, עוגיות, ביסקוויטים, ג'חנון, מלאווח וקרקרים.
  • מומלץ לצרוך דגים עשירים באומגה 3 לפחות פעמיים בשבוע כמו: בקלה, סול, פילה, הליבוט, מקרל, טונה, סלמון, וכו'.
תזונה נכונה עם קולגים
   
תזונה נכונה עם קולגים
  • צריכה מרובה של ירקות ומעט פירות טריים.
  • יש להעדיף לצרוך קטניות כגון: אפונה, עדשים, שעועית, סויה ודגנים מלאים כגון: חיטה מלאה, אורז מלא, בורגול, כוסמת, קוואקר.
  • המעטה בצריכת מזונות עשירים בסוכר ובמשקאות ממותקים בסוכר.
  • צריכה נאותה של נוזלים (1.5-2 ליטר ביום בתנאים רגילים).
  • הגבלה בכמות מלח הבישול (נתרן כלורי) במזון.
  • שמירה על משקל גוף תקין.

מוגש ע"י חן ימין פיזיולוג מאמץ – המנהל המקצועי של קאנטרי קולג'ים
בעל תואר שני במדעי הרפואה - M.Sc
מומחה לשיקום לב – ריאה
מרצה במכללת זינמן- מכון וינגייט